رزومه در واقع یه جور کارت معرفی شخصیته که قراره شما رو به کارفرماها و مدیرای احتمالی برسونه و نهایتاً کمک کنه تو مصاحبه کاری بدرخشید و شغل مناسب خود تون رو بگیرید. اما بذار راستشو بگم، نوشتن رزومه کار آسونی نیست! چون باید طوری نوشته بشه که به بهترین شکل ممکن، مهارت ها، تجربیات و توانایی هاتون رو به نمایش بذاره و اون تأثیری که باید رو روی مخاطب بذاره. حتماً می خواید بدونید که چطور رزومه بنویسیم و با طرز نوشتن رزومه کاری ساده آشنا بشید. پس با ما همراه باشید!

چطور رزومه بنویسیم؟ رزومه جذاب با یه بشکن زدن!

اینکه تصمیم گرفتید خودتون دست به کار بشید و رزومه تون رو بنویسید، واقعاً جای تحسین داره. چون خیلی ها از همین نقطه استارت نمی زنن! منابع و سایت های زیادی هستن که توضیح میدن چطور رزومه یا CV نوشت، ولی خیلی از اون ها فقط به کلیات اشاره می کنن و کمتر جایی هست که بتونه قدم به قدم و با جزییات کامل راهنمایی کنه.

اما خیالتون راحت! ما توی این مقاله، مثل یه همراه حرفه ای، نکات کاربردی و ترفندهایی که درباره اینکه چگونه رزومه جذاب بنویسیم لازمه بدونید رو بهتون میگیم. از اصول اولیه گرفته تا جزئیاتی که باعث میشه رزومه تون خاص و جذاب به نظر بیاد، همش رو با هم مرور می کنیم. هدف ما اینه که تا وقتی رزومه تون رو کامل نکردید، کنار شما باشیم و کمک کنیم بهترین نسخه از خودتون رو توی اون نشون بدید.

پایستگی قانون 80-20!

اگر می خواید بدونید که چطور رزومه بنویسیم، اولین سؤالی که باید از خودتون بپرسید اینه: "چرا باید کارفرما من رو انتخاب کنه؟" واقعیت اینه که مدیرها و کارفرما ها هر روز با کلی رزومه مواجه می شن و پیدا کردن فرد مناسب برای موقعیت های شغلی، یه وظیفه سخت و حساسه. پس چطوری می تونیم با رزومه مون توجه اون ها رو جلب کنیم و کاری کنیم که به جای کنار گذاشته شدن، ما رو در جمع منتخب ها نگه دارن؟

قالب و ظاهر رزومه، درست مثل تابلوهای نئونی مغازه هاست! یعنی باید به گونه ای باشه که وقتی کارفرما روش نگاه می ندازه، نتونه ازش چشم برداره. مطالعات نشون میده که طبق قانون 80-20، 80 درصد رزومه ها تو همون چند ثانیه اول و فقط با یه نگاه سریع از طرف استخدام کننده حذف می شن. یعنی شما دقیقاً 10 ثانیه وقت دارین تا نظرشون رو جلب کنین! اگر تو این فرصت کوتاه موفق نباشید، رزومه تون خیلی زود کنار می ره.

برای اینکه جزو اون 20 درصد خوش شانس باشید که رزومه شون نگه داشته می شه، باید از همون اول مهارت هاتون رو به بهترین شکل ممکن نشون بدید. کارفرما باید بتونه بفهمه که شما می تونید وظایف شغلی رو به عالی ترین شکل ممکن انجام بدید. رزومه تون باید حرفه ای باشه ولی خیلی پیچیده هم نباشه. یعنی نه اون قدر ساده و سطحی که نتونن ازش چیزی بفهمن، و نه اون قدر سنگین که خوندنش وقت گیر و خسته کننده بشه.

ب بسم الله! انتخاب قالب رزومه

حالا که می دونید رزومه کاری چیست و چقدر مهمه، وقتی تصمیم می گیرید رزومه تون رو شروع کنید، احتمالاً با یه صفحه خالی Word روبه رو می شید و این سؤال تو ذهن تون میاد که <<از کجا شروع کنم؟>> چون واقعاً تو این مرحله، یه قالب درست و حسابی خیلی مهمه. بدون یه قالب خوب، نمی دونید چطور باید اطلاعات تون رو مرتب کنید. اینجا می خوایم سه تا از پرکاربردترین قالب های رزومه رو بهتون معرفی کنیم.

در جواب به این سوال که چطور رزومه بنویسیم، باید بدونید سه مدل رزومه داریم که می تونید انتخاب کنید: رزومه زمانی مع، رزومه مهارتی و رزومه ترکیبی. هر کدوم از این ها یه سری مزایا و معایب دارن که باید خوب بررسی شون کنید تا بدونید کدوم شون به درد شما می خوره.

رزومه زمانی مع

این قالب، معمول ترین و رایج ترین مدل رزومه نویسیه که احتمالاً تا حالا زیاد باهاش برخورد داشتید. تو این نوع رزومه، اول از جدیدترین شغل تون شروع می کنید و به ترتیب به عقب می رید. این فرمت خیلی منعطفه و برای اکثر افراد، از تازه کار تا حرفه ای ها مناسبه که اگر جزء این افراد هستید و می خواید بدونید که چگونه رزومه کاری بنویسیم، باید به رزومه زمانی مع توجه کنید.

این قالب رو انتخاب کنید اگر:

  • می خواید روند پیشرفت شغلی تون رو به خوبی نشون بدید.
  • تو همون زمینه کاری سابق، دنبال شغل جدید هستید.
  • می خواید رشد و انگیزه تون برای پیشرفت رو برجسته کنید.

این قالب به دردتون نمی خوره اگر:

  • بین شغل هاتون فاصله های زمانی طولانی دارید.
  • شغل تون رو عوض کردید یا مسیر کاری تون رو تغییر دادید.
  • زیاد شغل عوض می کنید و ثبات ندارید.

رزومه مهارتی

اینجا دیگه تمرکز روی شغل های قبلی نیست، بلکه تمام تمرکز روی مهارت ها و توانایی هاتونه. یعنی اگر شما تو یه زمینه تخصص دارید یا می خواید مهارت هاتون رو به رخ بکشید، این قالب می تونه براتون مناسب باشه.

این قالب رو انتخاب کنید اگر:

  • بین شغل هاتون وقفه های طولانی داشتید.
  • قصد تغییر شغل دارید
  • می خواید یه سری مهارت خاص رو برجسته کنید.

این قالب به دردتون نمی خوره اگر:

  • می خواید انگیزه تون برای پیشرفت شغلی رو نشون بدید.
  • مهارت های قبلی تون به درد شغل جدید نمی خوره.
  • تازه می خواید وارد بازار کار بشید و مهارت خاصی ندارید.

رزومه ترکیبی

این مدل رزومه، همون طور که از اسمش پیداست، ترکیبی از دو قالب قبلیه. یعنی هم به مهارت هاتون اهمیت می ده و هم به سوابق شغلی تون. این قالب مخصوص کساییه که تو یه صنعت خاص تجربه و تخصص زیادی دارن و می خوان این ترکیب رو به خوبی نشون بدن.

این قالب رو انتخاب کنید اگر:

  • می خواید یه سری مهارت قوی رو تو یه حوزه خاص برجسته کنید.
  • می خواید مسیر شغلی تون رو تغییر بدید.
  • تو حرفه تون استاد و متخصص هستید.

این قالب به دردتون نمی خوره اگر:

  • می خواید بیشتر روی سوابق تحصیلی تون تمرکز کنید.
  • هیچ تجربه فنی ندارید.
  • تازه کار هستید و مهارت های زیادی ندارید.

مطمئنی یاد گرفتی که چطور قالب رزومتو انتخاب کنی؟

خب، حالا برای اینکه این سه نوع رزومه رو بهتر درک کنید و بدونید که چطور رزومه بنویسیم، بیاید با یه مثال واقعی تر کار کنیم. علی رو تصور کنید که در شرایط خاصی قرار داره. شما باید بر اساس اطلاعاتی که بهتون میدم، حدس بزنید کدوم یکی از قالب های رزومه برای علی مناسب تره.

شرایط علی:

علی 35 سالشه و تو 10 سال گذشته توی چندین شغل مختلف کار کرده. اوایل کارش به عنوان مهندس برق فعالیت می کرد، اما بعد از چند سال تصمیم گرفت مسیر شغلی ش رو عوض کنه و وارد حوزه بازاریابی دیجیتال بشه. تو دو سال اخیر، علی توی یه شرکت بزرگ بازاریابی دیجیتال کار کرده و تونسته مهارت های خیلی خوبی تو این زمینه به دست بیاره، مثل مدیریت کمپین های تبلیغاتی و تحلیل داده ها.

نکته مهم اینه که بین شغل های قبلیش، چند بار به دلایل شخصی وقفه هایی داشته. همین طور، علی خیلی به دنبال اینه که تو حوزه جدیدش (بازاریابی دیجیتال) پیشرفت کنه و به عنوان یه متخصص شناخته بشه.

حالا سؤال اینه:

به نظرتون، کدوم یکی از قالب های رزومه برای علی مناسبه؟

جواب تمرین:

برای علی، بهترین قالب رزومه رزومه ترکیبی هست. بیاید دلایل این انتخاب رو بررسی کنیم:

  • تغییر مسیر شغلی: علی در ابتدا مهندس برق بوده و بعداً وارد حوزه بازاریابی دیجیتال شده. این تغییر مسیر شغلی باعث می شه که رزومه مهارتی براش کافی نباشه، چون باید علاوه بر مهارت های جدیدش، سوابق کاری قبلی ش رو هم به شکلی نشون بده که به کارش بیاد. رزومه ترکیبی بهش کمک می کنه که هم مهارت های جدیدش در بازاریابی دیجیتال رو برجسته کنه، و هم سوابق کاری قبلی ش رو به شکلی منعطف در کنار اون ها بیاره.
  • وقفه های زمانی: علی بین شغل های قبلی ش وقفه هایی داشته که ممکنه در یک رزومه زمانی مع خیلی جلب توجه کنه و به ضررش تموم بشه. رزومه ترکیبی با تمرکز روی مهارت ها و تجربیاتش می تونه این وقفه ها رو کمرنگ کنه و بیشتر توجه رو به دستاوردها و توانایی هایش جلب کنه.
  • تجربه و تخصص جدید: علی توی حوزه جدید (بازاریابی دیجیتال) مهارت های قابل توجهی به دست آورده که باید به خوبی دیده بشه. قالب ترکیبی بهش اجازه می ده تا هم سوابق شغلی قبلی رو نگه داره و هم روی مهارت ها و توانایی های جدیدش تأکید کنه. این قالب به خوبی می تونه نشون بده که علی توی مسیر شغلی جدیدش پیشرفت کرده و دیگه یه تازه کار نیست.
  • حفظ انگیزه و پیشرفت: علی به دنبال اینه که توی حوزه بازاریابی دیجیتال رشد کنه و به عنوان یه متخصص شناخته بشه. با استفاده از رزومه ترکیبی، می تونه نشون بده که از یه سابقه فنی و مهندسی به یه حوزه جدید اومده و توی مدت کوتاهی تونسته مهارت های کلیدی رو به دست بیاره. این قالب بهش کمک می کنه تا این انگیزه و توانایی رو به کارفرماها نشون بده.

بنابراین، رزومه ترکیبی بهترین انتخاب برای علی است چون بهش کمک می کنه هم مسیر شغلی قبلی ش رو پوشش بده و هم مهارت های جدید و مرتبطش رو به خوبی نمایش بده. برای اینکه بهتر بفهمید چگونه رزومه بنویسیم، باید وارد مبحث مهم ترتیب اطلاعات رزومه بشید.

بحث مهم ترتیب اطلاعات رزومه

ترتیب بندی اطلاعات توی رزومه یکی از مهم ترین بخش هاییه که باید با دقت بهش توجه کنید. این که چطور اطلاعات رو بچینید، خیلی بستگی به قالبی داره که انتخاب کردید. ولی به هر حال، باید طوری باشه که از همون اول، کارفرما رو جذب کنه و نشون بده شما دقیقاً همون فردی هستید که دنبالش می گردن. پس بیاید با هم مرحله به مرحله ببینیم چطور باید اطلاعات رزومه تون رو مرتب کنید.

۱. اطلاعات تماس (اصلی ترین بخش رزومه!)

اول از همه، باید بتونن باهاتون تماس بگیرن، درسته؟ ولی خیلی ها اشتباه می کنن و این بخش رو شلوغ می نویسن. ساده و شیک بنویسید! لازم نیست عنوان "اطلاعات تماس" رو بزنید، چون واضحه که این اطلاعات، برای ارتباط گرفتنه. ترتیب زیر رو رعایت کنید:

  • اسم خودتون رو بزرگ بنویسید، نه بزرگ در حد بنر، ولی یه سایز از بقیه اطلاعات بزرگتر باشه که راحت دیده بشه.
  • آدرس تون رو کامل بنویسید (نه خیلی جزئی، ولی آدرس کلی شهرتون کافیه).
  • شماره موبایل که همیشه بهش دسترسی دارید.
  • ایمیل رسمی (لطفاً! دیگه وقتشه ایمیل های عجیب مثل "honey.asal@gmail.com" رو کنار بذارید و از یه ایمیل حرفه ای استفاده کنید).
  • اگر نمونه کارهایی دارید که آنلاین منتشر کردید، حتماً لینک شون رو بذارید؛ سایت هایی مثل GitHub، Dribble یا هر جایی که کارهاتون رو به نمایش گذاشتید، خیلی به کارتون میاد.
  • لینک پروفایل لینکدین رو هم اضافه کنید، چون این روزها خیلی از کارفرماها از اونجا به دنبال افراد مناسب می گردن.

معرفی خودتون (بخش طلایی رزومه!)

این بخش خیلی مهمه! چون باید تو یه پاراگراف یا حتی چند جمله کوتاه، طوری خودتون رو معرفی کنید که کارفرما احساس کنه شما دقیقاً همون کسی هستید که دنبالش می گردن. حالا بسته به قالب رزومه تون، سه تا انتخاب دارید برای این بخش که اگر می خواید دقیقاً بدونید که چگونه رزومه بنویسیم، خیلی مهمن.

خلاصه مهارت ها

اگر توی حوزه کاری تون مهارت های خاصی دارید، این بخش باید مثل یه ویترین برای اون ها باشه. لیستی از ۵ تا ۶ تا از بهترین و برجسته ترین مهارت هاتون رو بنویسید. مثلاً اگر برنامه نویس هستید، بگید چه زبان هایی بلدید یا اگر تو حوزه بازاریابی کار می کنید، مهارت هایی مثل مدیریت کمپین یا تحلیل داده ها رو برجسته کنید.

این بخش برای شما مناسبه اگر:

  • تو یه شغل خاص یا صنعت مشخص، کلی تجربه دارید.
  • دنبال یه شغل هستید که به مهارت های خاصی نیاز داره و شما این مهارت ها رو دارید.

این بخش برای شما مناسب نیست اگر:

  • تجربه کاری زیادی ندارید.
  • تازه فارغ التحصیل شدید و هنوز مهارت های تخصصی زیادی به دست نیاوردید.

اهداف شغلی

اگر تازه کار هستید و تجربه چندانی ندارید و می خواید بدونید که چطور رزومه بنویسیم، باید روی این بخش تمرکز کنید. توی ۲-۳ جمله بنویسید چه هدفی توی شغلتون دارید و چطور می خواید از مهارت ها و توانایی هاتون استفاده کنید تا به اون هدف برسید.

این بخش برای شما مناسبه اگر:

  • به تازگی فارغ التحصیل شدید.
  • تازه وارد بازار کار شدید و تجربه زیادی ندارید.

این بخش برای شما مناسب نیست اگر:

  • کلی مهارت و تجربه دارید و دنبال یه شغل تخصصی هستید.
  • مسیر شغلی تون رو تغییر دادید و حالا تو یه حوزه جدید دنبال کار هستید.

پروفایل حرفه ای

این بخش مثل یه ترکیب از دو بخش قبلیه. هم می تونید یه متن کوتاه بنویسید، هم یه لیست از دستاوردها و مهارت هاتون. برای کسایی که تخصص ویژه ای توی یه زمینه دارن، این بخش خیلی کاربردیه. باید طوری بنویسید که نشون بده شما توی شغلتون واقعاً حرفه ای هستید.

این بخش برای شما مناسبه اگر:

  • تو زمینه کاری تون دستاوردهای مهمی داشتید.
  • توی همون حوزه ای که کار کردید، دنبال یه شغل مشابه هستید.
  • توی حرفه تون تخصص ویژه ای دارید.

این بخش برای شما مناسب نیست اگر:

  • تازه کار هستید و هنوز تجربه خاصی ندارید.
  • به تازگی فارغ التحصیل شدید و تازه می خواید وارد بازار کار بشید.

تجربیات فنی (مهم ترین قسمت رزومه)

خب، رسیدیم به مهم ترین بخش رزومه، جایی که باید دستاوردها و تجربیات واقعی خودتون رو به رخ بکشید. اینجا جاییه که می تونید به کارفرما نشون بدید که اون مهارت هایی که توی بخش معرفی اشاره کردید رو واقعاً دارید و با موفقیت توی شغل های قبلی ازشون استفاده کردید.

عنوان این بخش رو می تونید <<تجربیات کاری>>، <<تجربیات فنی>> یا <<تجربیات مرتبط>> بذارید. فرق خاصی نداره، فقط باید مرتبط با شغل باشه.

  • چطور این بخش رو بچینیم؟ همیشه تجربه های کاری تون رو به ترتیب زمانی مع (یعنی از آخرین شغلی که داشتید شروع کنید) بنویسید. مثلاً اگه الآن جایی مشغولید، بنویسید <<تاریخ شروع - تاکنون>>. هر شغل رو با یه تیتر ساده معرفی کنید: نام شرکت، شهر و استان، عنوان شغلی، و تاریخ استخدام.
  • چی بنویسیم؟ برای هر سابقه کاری، یه لیست ۳ تا ۵ تایی از وظایف و دستاوردهای اصلی تون رو بنویسید. هر جمله باید سه چیز رو شامل بشه: ۱. کاری که انجام دادید. ۲. یه دستاورد قابل اندازه گیری. ۳. وظایف کاری مرتبط با اون شغل.

برای اینکه بهتر متوجه بشید، این مثال ها رو نگاه کنید:

  • مثال ۱: <<آموزش ۵ صندوقدار جدید، مدیریت حساب صندوق ها و تضمین کیفیت سرویس مشتری ها.>>
  • مثال ۲: <<ساخت کلیپ تبلیغاتی برای محصولات جدید شرکت که فروش ۸٪ افزایش یافت.>>

این سبک نوشتن برای سوابق کاری عالیه چون نشون میده دقیقاً چه کاری کردید و چه نتیجه ای داشت.

تحصیلات

این بخش خیلی مهمه، به خصوص اگه تازه کارید و تجربیات زیادی ندارید. اگر توی شغلی که درخواست می کنید، تحصیلات مهمه (مثل شغل های مهندسی یا مشاغلی که تخصص علمی می خوان)، این بخش رو بالاتر از بخش تجربیات فنی بیارید.

  • چی باید بنویسید؟
  • نام دانشگاه یا موسسه آموزشی
  • نوع دانشگاه (دولتی، غیرانتفاعی، آزاد و غیره)
  • محل دانشگاه (شهر و استان)
  • مقطع تحصیلی (کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و .)
  • تاریخ فارغ التحصیلی
  • معدل کل (اختیاری، ولی اگه معدل خوبی دارید، حتماً بنویسید!)

اطلاعات اضافه (چیزهایی که رزومه تون رو برجسته می کنه!)

این بخش ها برای کساییه که می خوان یه لایه دیگه از تخصص و توانایی هاشون رو نشون بدن. در واقع، اینجا می تونید اون چیزهایی رو بنویسید که به کارفرما میگه شما علاوه بر وظایف شغلی تون، تو کارهای دیگه هم دستی دارید!

گواهینامه ها

اگه توی شغلتون نیاز به گواهینامه های خاصی دارید، حتماً اونا رو توی این بخش بیارید. مثلاً برای پرستارها، گواهینامه های معتبر خیلی مهمه. ولی اگه منشی هستید، یه گواهینامه ICDL هم کفایت می کنه. برای هر شغلی که مدرک خاصی نیاز داره، سعی کنید از قبل اطلاعاتش رو داشته باشید و اگه دارید، حتماً توی رزومه بیارید.

مقالات و کتاب ها

اگه توی حوزه کاری تون مقاله نوشتید، یا کتاب چاپ کردید، حتماً اینجا بیارید. مقالات رو بر اساس تاریخ انتشار و به ترتیب زمانی مع مرتب کنید. اگر هنوز مقاله ای دارید که منتشر نشده ولی توی مراحل انتشار هست، بنویسید <<ارسال شده برای انتشار>> یا <<در حال بررسی>>.

افتخارات و جوایز

این بخش واقعاً می تونه شما رو از بقیه رقبا متمایز کنه. اگه توی دانشگاه یا محیط کاری جوایز و افتخاراتی کسب کردید، حتماً بنویسید. این موارد نشون میده که شما فقط یه کارمند معمولی نیستید و توانایی های ویژه ای دارید. مثلاً:

  • کمک هزینه تحصیلی
  • افتخارات دانشگاهی
  • بورسیه کامل
  • کارهای داوطلبانه
  • ارتباطات کاری و گروه هایی که باهاشون کار کردید
  • مهارت های فنی

برای شغل هایی که به مهارت های خاص نیاز دارن، مثل برنامه نویسی یا مهندسی، این بخش خیلی مهمه. شما می تونید این مهارت ها رو دسته بندی کنید و به شکل لیست بیارید. برای مثال:

  • پایگاه داده ها: ORACLE، SQL
  • برنامه نویسی: C++، Python

چطور ظاهر رزومه مون رو جذاب کنیم؟

خب، تا اینجای کار می دونید که چطور رزومه بنویسیم و رزومه تون تقریبا آماده است. ولی یه چیز مهم دیگه هم باقی مونده: ظاهر رزومه! ظاهر رزومه باید جوری باشه که هم چشم نواز باشه و هم حرفه ای. بیایید ببینیم چطور می تونیم یه رزومه جذاب و زیبا بسازیم.

تعداد صفحات رزومه

این موضوع همیشه یه بحث جدیه. یه سری از کارشناس های رزومه نویسی میگن که رزومه نباید بیشتر از یک صفحه باشه. بعضی های دیگه هم معتقدن که اگه اطلاعات مرتبط و مهمه، می تونه بیشتر از یک صفحه هم بشه. اما حقیقت چیه؟

واقعیت اینه که بهتره تمام اطلاعات مرتبط و مهم رو توی صفحه اول بیارید. بقیه اطلاعات رو هم می تونید توی صفحات بعدی بذارید. ولی دقت کنید: اگه اطلاعات بی ربط یا غیرضروری رو صرفاً برای بیشتر کردن تعداد صفحات اضافه کنید، این یه پوئن منفی برای شماست و ممکنه رزومه تون رد بشه.

نوع فونت و اندازه اون

انتخاب فونت توی رزومه به سلیقه شما و ترجیح مدیر استخدامی بستگی داره. ولی یه سری قواعد کلی وجود داره که بهتره رعایت کنید:

بایدها:

  • خوانا بودن: حتماً فونتی انتخاب کنید که راحت خونده بشه.
  • یکدست بودن: در طول رزومه از یک نوع فونت استفاده کنید.
  • استفاده از فونت های بزرگ تر برای نام و عناوین: برای نام و عنوان شغلی تون از فونت های بزرگ تر استفاده کنید.
  • اندازه فونت مناسب: فونت باید نه خیلی بزرگ باشه و نه خیلی ریز.

نبایدها:

  • ریز نوشتن: برای اینکه همه مطالب تو یه صفحه جا بشه، از فونت خیلی ریز استفاده نکنید.
  • استفاده از فونت های عجیب: فونت هایی که توجه رو از متن به خودشون جلب کنن مناسب نیستن.
  • نامنظم بودن: از اندازه های مختلف فونت در سراسر رزومه استفاده نکنید.
  • فونت کمتر از ۹: اگه فونت کمتر از ۹ انتخاب کنید، خیلی سخت خونده میشه.
  • تلف کردن وقت زیاد برای انتخاب فونت: زیاد وقتتون رو روی انتخاب فونت نذارید.

اکثر رزومه ها اینطوری نوشته میشن:

  • فونت نام و عنوان: اندازه ۲۴
  • عنوان های مختلف رزومه: اندازه ۱۲
  • متن و لیست ها: اندازه ۱۰

یه نکته: <<اگه مدیر استخدامی برای خوندن رزومه تون نیاز به عینک مطالعه پیدا کنه، احتمال حذف شدنش خیلی زیاده!>>

این یه قانون صددرصدی نیست، ولی بهتره همیشه سادگی و خوانا بودن رو در نظر داشته باشید.

فونت های پیشنهادی فارسی

توی رزومه نویسی فارسی، فونت هایی مثل ایران سنس و وزیر از فونت های خیلی خوب و خوانا هستن. ولی شما می تونید بسته به سلیقه تون از فونت های دیگه ای هم استفاده کنید. اینجا چند تا از فونت های پرطرفدار فارسی رو آوردم:

چطور رزومه بنویسیم؟ نوشتن رزومه جذاب فقط در 3 قدم!! + [ویدیوی آموزشی]

رزومه ,مهارت ,خیلی ,قالب ,فونت ,کاری ,چطور رزومه ,مسیر شغلی ,بازاریابی دیجیتال ,رزومه بنویسیم، ,رزومه ترکیبی ,چطور رزومه بنویسیم، ,حوزه بازاریابی دیجیتال ,رزومه زمانی مع ,ترتیب زمانی مع
مشخصات